Klik op onderstaande knop en ontvang onze gegevens gratis op uw mobiel
nav2
Project 404 rally

Nederland is een Peugeot 404 rijker !!

Mede ingegeven door dit filmpje:

kwamen Peter en ik op het idee om een low budget Peugeot 404 te pimpen tot rally auto om daar vervolgens enkele klassieke toertochten mee te rijden Allereerst werd er gezocht naar een low budget Peugeot 404 1.6 benzine. Die werd gevonden in Belgie. Zo op het oog was ze nog redelijk goed en voor Euro 250,= mag je ook weer niet te veel verwachten. De 404 had al enkele jaren niet meer gelopen, maar was wel "los" De koop was snel rond, alleen moest de 404 nog even" op de kar.

Active Image

Dit was makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien de 404 op alle vier de wielen muurvast op de rem stond.
Eenmaal in Nederland werd de Peugeot gelijk gestript, de auto had de laatste maanden buiten gestaan en de vloerbedekking was nat.

Active Image

Kortom alles eruit. In verband met het lange stilstaan werden o.a. de remmerij en de motor onder handen genomen, Zo werden er nieuwe bougies, nieuwe bougieskabels, nieuwe bobine en 123 ignition gemonteerd. Een nieuwe waterpomp bleek ook geen overbodige luxe te zijn. De komende periode moet de auto rijdend gemaakt worden en uiteraard worden voorzien van een kenteken / APK teneinde vanaf het voorjaar van 2017 er enkele toertochten mee te kunnen ondernemen !!
De 404 heeft meerder keren de Fauquemont Classic Tourrit gereden  Ook diverse malen is de Peugeot ingezet
bij Peugeot Events.

Heeft u nog leuke, aan de klassieke autosport gerelateerde, stickers of U wilt uw bedrijfsnaam op deze auto ? Neem gerust contact met ons op.

O.a. door GANT, Geodore, Koni, State of Art, Michelin, Gulf en Biesheuvel Autosport zijn wij inmiddels voorzien van stickers, wie volgt ?

DIt project wordt mede mogelijk gemaakt door www.retropeugeot.nl

Active Image

 

 

 

 


prijs: 0
VERKOCHT


prijs: 0
verkocht


prijs: 0
verkocht


prijs: 0
VERKOCHT


prijs: 0
VERKOCHT